Poliklinika Dr. Lastrić – proširene vene i oboljenja završnog debelog crijeva

O Vama brine tim stručnjaka

Surađujemo s najvećim osiguravajućim kućama

Besplatan parking u sklopu poliklinike

Suvremena dijagnostika i liječenje proširenih vena i oboljenja završnog debelog crijeva

Poliklinika Dr. Lastrić osnovana je u Zagrebu 1.9.1997. godine. Organizirani smo kao dijagnostičko-terapijska ustanova u kojoj se svi postupci rješavaju ambulantno – najčešće u jednome danu – a naši pacijenti imaju točne termine te mogu pouzdano planirati svoje vrijeme. Temelj našeg djelovanja je suvremena dijagnostika i liječenje oboljenja vena i završnog debelog crijeva, s osnovnim ciljem da na najjednostavniji i najučinkovitiji način riješimo vaše zdravstvene tegobe.

Od 1997. godine uspješno liječimo oboljenja vena i venskog sustava (proširene vene i kapilare), kao i oboljenja završnog debelog crijeva (hemoroidi, perianalna tromboza, analni abscesi i fistule, analna fisura i slično). Suvremeni način života i općenito kultura življenja na ovim prostorima nažalost je takva da se navedeni problemi uglavnom smatraju manje važnima u pogledu zdravog življenja.

Iza nas su izvanredni terapijski rezultati i više od 20.000 zadovoljnih pacijenata, a cilj nam je još dugo vremena biti prvi odabir pacijenata u Hrvatskoj i susjednim zemljama za probleme završnog debelog crijeva i venskog sustava nogu. Metodologija koju koristimo dokazana je višegodišnjim uspješnim rezultatima i jedinstvena je u Hrvatskoj, a njene specifičnosti možete saznati na ovim stranicama.

Osnivač

mr. sc. prim. Viktor Lastrić

spec. kirurg
Nakon specijalizacije Opće kirurgije u Zagrebu dugo godina radi kao šef Odjela za kirurgiju Opće bolnice u Derventi, gdje stječe i počasno zvanje Primarius. Magistrirao je na Medicinskom fakultetu u Zagrebu, i nedugo nakon toga odlazi na stručno usavršavanje u München. Nakon povratka u Zagreb, 1.9.1997 godine otvara Polikliniku Dr. Lastrić

Doktori

prim. dr. Miroslav Ratančić

spec. kirurg
Nakon završenog Medicinskog fakulteta i specijalizacije Opće kirurgije u Zagrebu, godinama radi kao spec. kirurg u BiH i Hrvatskoj.
1999 godine dr. Ratančić postaje stalni član liječničke ekipe Poliklinike Dr. Lastrić gdje i danas radi.

prim. dr. Tihomir Perić

spec. kirurg
Nakon završenog Medicinskog fakulteta u Sarajevu i specijalizacije Opće kirurgije u Zagrebu, godinama radi kao spec. kirurg.
2008 godine dr. Perić postaje stalni član liječničke ekipe Poliklinike Dr. Lastrić gdje i danas radi.

dr. sc. Dalibor Crvenković

spec. kirurg
Specijalist opće kirurgije i subspecijalistu abdominalne kirurgije.
Specijaliziran je u općoj i abdominalnoj kirurgiji te iza sebe ima bogato značajno medicinsko iskustvo.
Doktorirao je na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, a uz rad u našoj poliklinici, dugogodišnji je član tima za kirurgiju na K.B. Sveti Duh, s posebnim naglaskom na koloproktologiju.
Njegova stručnost i predanost medicini čine ga neprocjenjivim članom našeg tima.