Poliklinika Dr. Lastrić – proširene vene i oboljenja završnog debelog crijeva

Pravila privatnosti

Ova Pravila privatnosti uređuju način na koji Poliklinika Lastrić prikuplja, koristi, održava i otkriva informacije prikupljene od korisnika (svaki "Korisnik") web stranice https://poliklinika-lastric.hr ("Stranica").

Identifikacijske informacije o osobama

Možemo prikupljati identifikacijske informacije o osobama od Korisnika na različite načine, uključujući, ali ne ograničavajući se na to, kada Korisnici posjete našu web stranicu, registriraju se na stranici, pretplate se na newsletter, odgovore na anketu, ispune obrazac i u vezi s drugim aktivnostima, uslugama, značajkama ili resursima koje stavljamo na raspolaganje našoj Stranici. Korisnici mogu biti traženi, ako je primjereno, ime, adresa e-pošte, poštanska adresa, broj telefona i informacije o kreditnoj kartici. Korisnici mogu, međutim, posjetiti našu web stranicu anonimno. Identifikacijske informacije o osobama prikupljamo samo ako nam ih Korisnici dobrovoljno dostave. Korisnici uvijek mogu odbiti dostaviti identifikacijske informacije o osobama, osim što ih to može spriječiti da sudjeluju u određenim aktivnostima na stranici.

Informacije koje nisu identifikacijske o osobama

Možemo prikupljati informacije koje nisu identifikacijske o osobama o Korisnicima kad god imaju interakciju s našom Stranicom. Informacije koje nisu identifikacijske o osobama mogu uključivati ime preglednika, vrstu računala i tehničke informacije o sredstvima kojima su Korisnici povezani s našom Stranicom, poput operativnog sustava i davatelja internetskih usluga koji se koriste i slične informacije.

Kolačići internetskog preglednika

Naša stranica može koristiti "kolačiće" kako bi poboljšala korisničko iskustvo. Web preglednik korisnika stavlja kolačiće na njihov tvrdi disk u svrhu čuvanja zapisa te ponekad radi praćenja informacija o njima. Korisnici mogu odabrati postavke svog web preglednika kako bi odbili kolačiće ili kako bi ih upozorili kada se kolačići šalju. Ako to učine, napominjemo da neke dijelove stranice možda neće funkcionirati ispravno.

Kako koristimo prikupljene informacije

Kako štitimo vaše informacije

Usvojili smo prikladne prakse prikupljanja, pohrane i obrade podataka te mjere sigurnosti kako bi zaštitili vaše osobne informacije, korisničko ime, lozinku, informacije o transakciji i podatke pohranjene na našoj stranici od neovlaštenog pristupa, promjene, otkrivanja ili uništenja.

Dijeljenje vaših osobnih informacija

Ne prodajemo, ne trgujemo niti iznajmljujemo osobne identifikacijske informacije korisnika drugima. Možemo podijeliti generičke agregirane demografske informacije koje nisu povezane s bilo kojim osobnim identifikacijskim informacijama o posjetiteljima i korisnicima s našim poslovnim partnerima, pouzdanim suradnicima i oglašivačima u svrhu navedenih ciljeva.

Promjene ove politike privatnosti

Poliklinika Lastrić zadržava pravo ažurirati ovu politiku privatnosti u bilo kojem trenutku. Kada to učinimo, revidirat ćemo ažurirani datum na dnu ove stranice. Potičemo korisnike da često provjeravaju ovu stranicu za bilo kakve promjene kako bi bili informirani o tome kako pomažemo zaštititi vaše osobne podatke.