Poliklinika Dr. Lastrić – proširene vene i oboljenja završnog debelog crijeva

Molimo vas da pažljivo pročitate ove uvjete i odredbe ("Uvjeti", "Uvjeti korištenja") prije korištenja web stranice https://poliklinika-lastric.hr (u daljnjem tekstu "Usluga") koju operira Poliklinika Lastrić ("mi", "nas", "naš").

Slažete se s uvjetima

Pristupanjem ili korištenjem Usluge, slažete se s ovim Uvjetima. Ako se ne slažete s bilo kojim dijelom uvjeta, ne smijete pristupiti Usluzi.

Intelektualno vlasništvo

Usluga i njezin izvorni sadržaj, značajke i funkcionalnosti su i ostat će isključivo vlasništvo Poliklinika Lastrić-a i njegovih licenciranih pružatelja. Usluga je zaštićena autorskim pravima, zaštitnim znakovima i drugim zakonima Sjedinjenih Država i stranih zemalja.

Raskid ugovora

Možemo odmah raskinuti ili suspendirati pristup našoj Usluzi, bez prethodne obavijesti ili odgovornosti, iz bilo kojeg razloga, uključujući, bez ograničenja, ako prekršite Uvjete.

Poveznice na druge web stranice

Naša Usluga može sadržavati poveznice na web stranice ili usluge trećih strana koje nisu u vlasništvu ili pod kontrolom Poliklinika Lastrić-a. Nemamo kontrolu nad sadržajem, politikama privatnosti ili praksama bilo kojih web stranica ili usluga trećih strana.

Ograničenje odgovornosti

U svakom slučaju, Poliklinika Lastrić, niti njeni direktori, zaposlenici, partneri, agenti, dobavljači ili pridružene tvrtke neće biti odgovorni za nikakvu neizravnu, slučajnu, posebnu, posljedičnu ili kaznenu štetu, uključujući, ali ne ograničavajući se na gubitak dobiti, podataka, uporabe, dobrog imena ili drugih nematerijalnih gubitaka, koji proizlaze iz (i) vašeg pristupa, korištenja ili nemogućnosti pristupa ili korištenja usluge; (ii) bilo kojeg ponašanja ili sadržaja bilo kojeg trećeg lica na Usluzi; (iii) bilo kojeg sadržaja koji se dobiva s Usluge; i (iv) neovlaštenog pristupa, uporabe ili izmjene vaših prijenosa ili sadržaja, bilo da se temelji na jamstvu, ugovoru, deliktu (uključujući nemar) ili bilo kojoj drugoj pravnoj teoriji, bez obzira na to jesmo li obaviješteni o mogućnosti takve štete, i čak i ako se utvrdi da je sredstvo koje je ovdje navedeno propalo u svom bitnom cilju.

Obeštećenje

Slažete se da ćete nadoknaditi i držati Poliklinika Lastrić i njegove pridružene tvrtke, direktore, službenike, zaposlenike i agente bez štete i štetu od bilo kakvih obveza, gubitaka, šteta ili troškova, uključujući razumne odvjetničke naknade, nastale u vezi s ili proizašle iz bilo kojih trećih strana tvrdnje, zahtjevi, radnje, sporovi ili zahtjevi koji su podneseni protiv bilo kojeg od njih kao rezultat ili u vezi s vašim sadržajem, vašom uporabom Usluge ili bilo kojim namjernim neprimjerenim postupcima s vaše strane.

Promjene uvjeta

Zadržavamo pravo, po vlastitom nahođenju, izmijeniti ili zamijeniti ove Uvjete u bilo kojem trenutku. Ako je revizija bitna, pokušat ćemo pružiti najmanje 30 dana prethodnog obavještenja prije stupanja na snagu novih uvjeta. Što predstavlja bitnu promjenu bit će određeno po našem vlastitom nahođenju.

Kontaktirajte nas

Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi s ovim Uvjetima, kontaktirajte nas na info@poliklinika-lastric.hr.